:telREKLAMYskull SEM JINAK BUDETE Black List
For sbeee TUU

Hlásni pls for me:

Březen 2008



Škola☻

25. března 2008 v 12:52 Já mno a něco :D
Zdrarec prave mame jeste bohuzel skolu ted mame vypocetku ale konecne za tenhle skolni rok mame volnou hodinu juchuuuu .Mno docela se nidum ale newa :D vsichni sou na icq mno krome par lidi+ me ale me se tam moc stejne nechce jit:D mno proste dneska den ve skole je na hovno :D nejdriv decka sou po tech prazdninach strasne divny a pak to bylo upe supeeer :D zasli sme so podivat k jepanum nejznamejsi obchod v Jilemnici :D s tamanama :D LoL MNO TAM SME ZTRAVILY SKORO PUL HODINY u ksiltu sme si je porad zkouseli atd... Pak sme se divali na hadry jako kazdy jiny utery stera a ctvrtek :D mno ja newim co psat tak zatim zdur a mejte se pp


StAňKa :)

PlAcKy :) ♥

17. března 2008 v 19:09 Placky


Avril Lavigne-Puzzle

14. března 2008 v 17:01 Avril Lavigne
AVRIL LAVIGNE-PUZZLE

>>>ZDE<<<

tady

zde


TaDy

ZdE


Jimi Blue-Fotky

13. března 2008 v 9:54 | Staňka |  Jimi Blue-Životopis

Jimi Blue-Info

13. března 2008 v 9:42 Jimi Blue-Životopis

Jimi Blue Ochsenknecht

herec,zpěvák
Datum narození: 27.12.1991
Místo narození: Mnichov, Německo
Znamení: Kozoroh
Barva vlasů: Tmavě hnědá
Barva očí: Zelená
Životopis:
Jimi Blue má velmi slavného otce, jmenuje se Uwe Ochsenknecht. V šesti letech si Jimi zahrál jeho první malou roli ve filmu. Po čtyřech letech dostal se svým bratrem Wilsonem nabídku zahrát si jedny z hlavních rolí v dětském filmu "Die Wilden Kerle". Tím si oba získali mnoho fanoušků,ale hlavně faninek. Později se začal Jimi věnovat mimo herectví i hudbě. Začal se postupně učit hrát na saxofon,housle,kytaru a klavír.Na podzim roku 2007 vydal svoji první desku "Mission Blue". Prvním singlem z této desky je "I'm Lovin L.R.H.P"
Filmografie:
2005 Wilden Kerle II, Die ...Leon
2004 Auf den Spuren der Vergangenheit ...Jeffrey
2003 Wilden Kerle - Alles ist gut, solange du wild bist!, Die ...Leon
2000 Erleuchtung garantiert ...Jimmy

SIMPLE PLAN

12. března 2008 v 19:12 ♥MuSiC♥
SIMPLE PLAN - WHEN I'M GONE

Prokletí domu slunečnic CZ

12. března 2008 v 15:19 Filmy ke shlédnutí
Prokletí domu slunečnic (The Messengers)Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou, slunečnicovou farmu, kde se snaží začít znovu od začátku. V prvních pár dnech se zdá být vše v pořádku, ale o několik dní později začiná dcera Solomonovych slyšet a vidět podivné věci, které si zprvu nedokáže vysvětlit. Rodiče ji stále nevěří a snaží se o nějaké normalní vysvětlení.Vše se postupem času umocnuje a rodina si začiná uvědomovat, že nejde jen o obyčejnou farmu

Zlatý Kompas CZ

12. března 2008 v 15:16 Filmy ke shlédnutí
Zlatý kompas (The Golden Compass)Zlatý kompas vychází z úspěšné knižní trilogie Philipa Pullmana. Hlavní postavou prvního dílu je jedenáctiletá Lyra, která žije v Anglii 19. století, kde se zastavil čas a vládne zde přísná církev. Každý člověk zde navíc má svého duševního souputníka ve formě zvířete-takzvaného daemona. Lyra musí zjistit proč všechny děti mizí u severního pólu a přitom porazit zlou čarodějnici s tváří Nicole Kidman…

Ratatouille CZ

12. března 2008 v 15:13 Filmy ke shlédnutí
RatatouilleHlavním hrdinou filmu je krysák Remy, který odvážně sní o tom, že se stane vyhlášeným kuchařem v pařížské pětihvězdičkové restauraci. Společně se zkrachovalým vynašečem kuchyňských odpadků Linguinim se vydají za svým cílem stát se nejvyhlášenějším kuchařem v Paříži. Remy měl celý život dokonalý čich a na krysu také velice neobvyklý sen: vařit v luxusní restauraci. Nenechá se zviklat očividnými potížemi, se kterými se krysa, toužící po kariéře v oboru, který hlodavce přímo nenávidí, nevyhnutelně setká, nemluvě o výtkách ostatních členů rodiny, kteří se mu snaží domluvit.

Pusinky CZ

12. března 2008 v 15:08 Filmy ke shlédnutí
PusinkyIška, Karolína a Vendula se nedostaly na podělanou vejšku. Co teď ? Děsí se představy, že by mohly skončit ve stereotypu všedního života. Naplánovaly proto super cestu - Holandsko, farma, louky, krávy, svoboda. Chtějí si pořádně užívat a občas (možná) i trochu pracovat. Vyrážejí na konci prázdnin. Cestu jim ale zkomplikuje Iščin aktivní čtrnáctiletý bratr Vojta, který měl ségru na otcův pokyn hlídat. Visí na holkách jako klíště a jen tak se setřást nenechá. Takže se přesouvají od místa k místu a čekají, kdy to konečně Vojta zabalí. Ten postupně začíná tušit, že to není jen tak obyčejná vyjížďka...

Zahulíme uvidíme CZ

12. března 2008 v 15:04 Filmy ke shlédnutí
Zahulíme, uvidíme (Harold & Kumar Go To White Castle)Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu.

Lets Dance CZ

12. března 2008 v 14:59 Filmy ke shlédnutí
Lets Dance
Tyler Gage je rebel na špatné straně Baltimoru, který má však sen, že se jednoho dne odtud dostane. Nora je prvotřídní prima balerína, která navštěvuje v Baltimoru ultra-elitní Marylandskou školu umění, a jediná věc, která stojí v cestě její jasně zářivé budoucnosti, je najít skvělého tanečního partnera pro své vystoupení. Když se Tyler kvůli potížím se zákonem dostane do Marylandské školy umění na veřejně prospěšné práce, je pro všechny jen drzým outsiderem.

Jimi Blue

12. března 2008 v 12:00 ♥MuSiC♥

Tahle pisnicka je fakt good :)

Ostatní

12. března 2008 v 11:54 VtIpY :D
Makové buchty

"Prosím tě, Václave, proč máš tak oteklou tvář?" ptá se vojín také vojína. "Ale můj spolubydlící dostal balík a v něm makové buchty. Když jsem ho viděl jak si dává, tak jsem mu řekl: "Jindro, dej mi jednu do huby." A on mi dal, třikrát!"

Fiat

Pan kupuje auto. Líbí se mu malý fiat a radí se s prodavačem:
"Tak vy tvrdíte, že tohle malé auto je i pro více osob?"
"Samozřejmě, ale musí se střídat."

Černoch
Mladá maminka volá z porodnice své známé:
"Pamatuješ si, na toho kluka, co byl na maškarním za černocha?"
"Jo, pamatuju."
"Představ si, on byl opravdu černoch!"
Syn
Policajt se celý šťastný svěřuje kolegům:Narodi se mi syn!A je to chlapeček!

Blondynky

12. března 2008 v 11:45 VtIpY :D
Les

Blondýnka jde k lesu a nese si potapěčské brýle.
"Kam jdeš s těmi brýlemi?" ozve se za ní.
"Slyšela jsem, že tenhle les je hodně hlubokej!"


Spolu

Výtahem jede blondýnka a bruneta.
Najednou se výtah mezi patry zastaví a tak blondýnka začne křičet: Pomóóóóc.
Bruneta povídá: Aby nás někdo slyšel, tak musíme křičet spolu...
A tak blondýnka začne křičet: Spoluuuuuu

Lidučka


Blondýna v restauraci si přečetla jmenovku prsaté číšnice a říká:
"Liduška...pěkný, a jak jste pojmenovala to druhý?"
Lodičky
Jdou dvě blondýnky v parku a jedna spadne do rybníka
a utopí se a ta druhá říká:
"Týýý vole!!! Jak se ta kráva mohla utopit, když měla lodičky...???

Čtverec

Jede blondýna autem po dálnici a bouchne do kamionu předním nárazníkem.
Nasupenej řidič vystoupí, vytáhne ji ven, nakreslí na zem čtverec a řekne
jí:
"Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!"
Blondýna tedy do něj stoupne a čeká co bude. Kamioňák vytáhne tyč a
rozmlátí jí nárazník.
Podívá se na ni, ale ona se jen blbě hihňá. "Ty se budeš ještě smát jo?"
Tak jí vymlátí přední sklo.
A ona zase: Hihihihi. Tak se nasere a rozmlátí
jí auto úplně na kAŠI . Okna, kastli,prostě všechno.
A ona záchvat smíchu.
Kamioňák křičí: "CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO JEDNA?! TO NENÍ TVOJE AUTO NEBO
CO?
" A ona na to: "Ale jo je, ale pokaždý když jste se nedíval, tak jsem z
toho čtverce vystoupila."
Nákupy
Jde blondýna se psem po ulici, potká je policajt a povídá:
"Ten pes nemá košík."
"Ale my nejdeme nakupovat...." povídá blondýnka.

Něco o mě

11. března 2008 v 18:36 Já mno a něco :D

Jméno:Staňka Š.....................
Let:14
Narození:3.3.1994
Zvíře:pes
Tel.:sorry ale tem ktere neznam nedavam svuj telefon jen tem koho zam.
Icq:386-038-641

Co mám rada a co je moje nej.??:

Jídlo:Pizza,Špagety,Čokolada ...................
Hudba:Punk,Hip-Hop,rock,pop...
Heci:Hillary Duff,Lindsay Lohan
zpěváci,Skupiny:Avril Lavigne,Billy Talent,Black Eyed Peas,Fergie,Simple Plan, apod.

Sem normalní holka i kdyz občas mi hrabe :D ale to je tou pubertou LoL mnO to bude asik vše newim co psat tak čus.:)